Home » Cosmetische voet

Cosmetische voet

Als pedicure behandel ik niet alleen probleemvoeten, maar bied ik ook cosmetische voetverzorging aan. Cosmetische voetverzorging betekent ‘schoonheid bevorderend’ en kan op verschillende manieren worden toegepast:

 

Voet en onderbeenmassage
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

 

Geltechniek voor reparatie of verfraaiing aan de voeten
Als u een beschadigde nagel heeft kan dat er lelijk uitzien. Met behulp van geltechniek kunnen nagels er weer prachtig uitzien. Dit kan zowel voor probleemnagels (zoals schimmelnagels) als voor nagels die ‘gewoon’ niet mooi zijn. Zo kunt u weer met open schoenen rondlopen zonder dat u zich voor uw nagels hoeft te schamen.

Met LCN Pedique kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie goed verzorgde teennagel heeft.

Deze gel die onder een UV lamp wordt uitgehard is elastisch en past zich aan de bewegingen  van de nagel en de voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt natuurlijk aan en past perfect bij de eigen nagel.

 

Nagels lakken
U kunt uw nagels netjes en professioneel laten lakken, hiermee maakt u uw voeten helemaal ‘af’. Neem uw eigen favoriete nagellak mee, eventueel ook een base coat en een top coat en we maken er iets moois van.